Föreningen - Raija IK - Korpen - IdrottOnline Klubb

Föreningen

Raija IK är en ideell förening och ansluten till Riksidrottsförbundet och Korpen Svenska Motionsidrottförbundet  och Västerbottens Idrottsförbund.

Föreningens mål är att främja sunda och goda levnadsvanor och uppmuntra till motion och friluftsliv efter egen förmåga utan prestationskrav.

För detta ändamål finns bl.a. ett antal anäggningar i och runt byn som Raija IK ansvarar för, såsom badplats, skjutbana och skoterleder.

Rajastrands Fiskevårdsområdes erkänt goda fiskevatten, som varmt rekommenderas, kompletterar listan över utbudet av fritidsaktiviteter.      Föreningen upplåter sitt vatten i påsktid för Raija IK:s årliga arrangemang Raja-rycket. Läs mer om detta under fliken "Raja-rycket" ovan.

Uppdaterad: 05 DEC 2017 09:59

Postadress: