Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vår året-som-gått-lista

(2018-12-05 15:55)
Vilket år det varit! När vi bläddrar i 2018 års minnesbank dyker det upp massor av händelser, beslut och situationer som gör oss varma i hjärtat. Här är vår året-som-gått-lista som hyllar 2018 och alla er som gör Korpen så fantastiskt.
 
Fokus Korpen 2025 är en strategi för ett starkare Korpen i framtiden. Hur ska vi då tillsammans nå målen i 2025-resan? Vi tror på att hitta enklare sätt att arbeta, mötas, utbildas och ha tätare dialoger med varandra.
 

Utbildningstips

(2018-12-05 10:49)
Är du ny som kassör eller vill du kanske vidareutveckla dig själv inom olika träningsformer? Här kommer några utbildningstips!
 
Från och med 1 januari 2019 ingår Råd och Vår för idrottsskador i medlemsförsäkringar. Det betyder att medlemmen ringer 020-44 11 11 vid skador på träning, tävling eller match.
 

Dags att ta tag i KIT

(2018-11-19 13:07)
Vi har kommit en bra bit på väg. Men fortfarande finns det en hel del föreningar som ännu inte registrerat sig i KIT. Nu kommer du att få en gyllene möjlighet att få hjälp med att smidigt bli KIT-registrerad.
 
Aldrig tidigare har det varit så jämnt i motionsutmaningen Korpen Challenge. När tävlingen avslutades vid midnatt den 11 november blev det i princip målfoto mellan Solstollarna från Karlstad och La Familia från Gotland.
 
Tänk att det snart är två och ett halvt år sedan vi tog förbundsbeslut om det som vi då kallade ”Korpens gemensamma system”.
 
Nu är det återigen dags att mötas, träna, skratta och snacka verksamhetsutveckling! Den årliga mötesplatsen för träningsansvariga och innovatörer, 17-18 januari, innehåller spännande föreläsningar, roliga träningspass och tid för att testa nya idéer!
 
Vi vet att våra nuvarande medlemmar värvar nya medlemmar till oss. Vi söker nu två till tre korpföreningar som är intresserade av att arbeta med medlemsrelationen och medlemsrekryteringen på ett nytt sätt!
 
Nu är det klart! Korpen får ett projektbidrag av Allmänna Arvsfonden på drygt 4,7 miljoner kronor för att utveckla Korpen Matchmaker. Projektet kommer att löpa under tre år, med start nu i november 2018.
 

Månadens utbildningstips

(2018-11-07 10:01)
Månadens utbilningstips! Häng på trenden med Moveoo, en träningsmetod att ha glädje av. Bli tryggare i den digitala världen. Tyck till om våra Gröna och Sköna utbildningar.
 
Brinner du för att coacha, stödja och utveckla verksamheter genom digitala lösningar? Då ska du söka till Korpens tjänst.
 
Att jämföra priser på försäkringar kan ni som förening tjäna många tusenlappar per år på.
 
Vem tar ansvaret för ett alltmer orörligt Sverige? Det är en fråga vi har ställt den senaste tiden för att väcka liv i debatten om varför fler och fler unga hamnar utanför idrotten och föreningslivet.
 
Visst finns det korpföreningar som förtjänar att vinna Årets Idrottsförening under Eldsjälsgalan i mars 2019? Dags att nominera.
 

Postadress:
Raija IK - Korpen
Anders Mårtensson, Rajastrand 17
83391 Norråker

Kontakt:
Tel: 070-3326169
E-post: martenssonsallservice@gmail.com

Se all info